Reparationer

Reparationer udføres på eget serviceværksted, hvor vi råder over faciliteter og den nødvendige viden for at kunne foretage service på hardware og software.
Reparationer udføres på ESD-sikrede arbejdspladser. Vi har faciliteter til aftestning af udstyr efter endt reparation. Dette gælder også f.eks. netværksprodukter, servere m.v.

Mange servicereparationer inkluderer fejlsøgning på software og opsætning.

Vi har den tekniske uddannelse 
din garanti for den rigtige pris og bedste reparation.

Dataredning

Når uheldet er ude, så hjælper vi med datarekonstruktion.
Dette kan være hvis data er slettet utilsigtigt, harddiskfejl eller inficerede data.
Vores firma har gennemgået træning hos Ibas og kvalificeret sig til at være Ibas certificeret partner. Ibas har over 30 års erfaring med at redde kritiske data for firmaer – Ibas håndterer også opgaver fra private såsom at redde familiebilleder 

Support

Selv om man er en erfaren computer-bruger, så kan der opstå problemer og spørgsmål, som kræver råd, vejledning eller hjælp til at løse.
Mange problemer kan løses via fjernopkobling. Det kræver dog at der ikke er problemer med internetadgangen på den pågældende computer.
Service og support via fjernopkobling er ofte billigere end et servicebesøg hos kunden.

Infektionsbekæmpelse

Alle computere kan blive ramt af infektioner. Angreb bliver mere og mere raffinerede og slipper ofte igennem selv de mest robuste sikkerhedssystemer. Når skaden er sket, så gælder det om at begrænse spredning og skader og få fjernet infektionerne fra computerens software og data.
Mange års erfaring med infektionersbekæmpelse, samt specielle uddannelser i sikkerhedsproblemer gør, at vi kan tilbyde både at forebygge og helbrede ved infektionsangreb.

Adresse
Svend Gøngesvej 39
4720 Præstø
CVR: 17 96 36 94
(c) 1998-2022

Kontakt
Email: danalogic@danalogic.dk
Tlf:  55 99 22 64
Mob: 40 83 22 64
Persondatapolitik